Aziatische catering voor thuis of bij uw bedrijf

Op drukke werkdagen kunt u wel een goede maaltijd gebruiken. Of u krijgt thuis bezoek en weet niet wat voor eten u gaat serveren. Wat dacht u van Dim Sum, Sushi of andere Chinese of Japanse gerechten? Of iets uit de Thaise keuken! Moderne kooktechnieken in combinatie met verse producten en kruiden creëren een interessante smaakbeleving. Na lekker eten kunt u weer hard aan de slag. Zen restaurant heeft een gezonde en smaakvolle catering voor thuis en uw bedrijf zo geregeld.

Aziatische catering naar eigen wens

Heeft u speciale wensen voor uw Aziatische catering? Dat is voor ons geen enkel probleem! Zo kunt u uw buffet zelf samenstellen uit verschillende gerechten. Op onze menukaart kunt u vinden wat wij allemaal te bieden hebben. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt, u kunt daarom altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor kleine en grote groepen

Heeft u na al het lezen over onze catering voor bedrijven zin gekregen in sushi, Dim Sum of een ander gerecht? Bestel hier dan gelijk een buffet voor uw bedrijf. Om de kwaliteit van de gerechten te behouden, vernemen wij graag tot 3 dagen voor uw catering uw bestelling. Wij cateren voor kleine en grote groepen. Kies voor een Aziatische catering van het Zen Restaurant en uw collega’s zullen u dankbaar zijn.