Vergaderlocatie Zen Restaurant in Bennebroek

Zen restaurant als uw zakelijke locatie voor dineren, vergaderen of een bedrijfsfeest

De unieke locatie in Bennebroek voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, party of om gewoon lekker een borrel te drinken met je collega’s na het werk. Op de eerste verdieping van Zen restaurant bevindt zich een aparte ruimte waar u terecht kunt voor al uw zakelijke en privé gelegenheden. Wij bieden onze ruimte regelmatig aan voor vergaderingen en partijen.

Wij merken in de vergaderbranche dat er steeds meer gekozen wordt voor externe gelenheden. Het heeft vele voordelen doordat er geen afleiding is. Geen telefoons die afgaan, geen collega’s die storen of gewoon mensen die het kantoor binnen lopen.

De voordelen van vergaderen bij Zen Restaurant Lounge

  • Een inspirerende omgeving met fijne sfeer
  • Ongestoord vergaderen en werken
  • Alle faciliteiten worden voor u geregeld
  • Extern vergaderen verhoogt de teambuilding

Dineren en vergaderen

Zen Restaurant heeft een zeer geschikte vergaderruimte. Voor zowel formele setting als informele settingen kunt u bij ons terecht. Wilt u de vergadering uitbreiden met een diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor toebehoren zoals een beamer, scherm, microfoon, etc. kunnen wij zorgen. Zen Bennebroek is centraal gelegen ten opzichte van Heemstede, Haarlem, Hillegom en Hoofddorp en daarmee een ideale locatie voor uw organisatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan contact met ons op.