Fusion

In het Fusion restaurant staat de Aziatische keuken centraal. Hier vindt u authentieke, traditionele, maar ook zeer verrassende Aziatische gerechten. In een ontspannen moderne Oosterse sfeer geniet u optimaal van de fusion food dat de chefs met passie voor u klaar maken.

Sushi

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom de meeste 100 jarigen leven in Japan? Wat is het geheim? Het levenselixer van de Japanner: Sushi! En u kunt het gewoon eten in ons Sushi Restaurant. Bekijk de menukaart om te zien welke soorten wij voor u hebben geselecteerd. Gaat u bijvoorbeeld voor sashimi, nigiri of maki rolls?

Waar heeft u zin in? Ontdek de Sushi bar van Zen restaurant

  • Sushi en sashimi
  • Nigiri sushi
  • Maki rolls
  • Inside out rolls

Bekijk onze menukaart

Chinees / Dim Sum

Sluit de Chinese Dim Sum in uw hart bij Zen Restaurant

Heerlijk Chinees eten bestellen bij Zen Restaurant ter Bennebroek. Dim Sum staat voor gezelligheid in de Chinese cultuur en zo ook bij het Zen Restaurant. Het is een verzamelnaam voor allerlei kleine hapjes en wordt onder het genot van kopje thee geserveerd om wat tijd met elkaar door te brengen. De kleine hapjes Chinees eten kunnen de hele dag gegeten worden en zijn gemakkelijk te bereiden. Bekende Chinese hapjes zijn loempia’s, ha kau en Kai kow. De betekenis van Dim Sum is “raak het hart”. Vanwege de populariteit zijn deze hapjes uitgegroeid tot een complete maaltijd.  De gerechten zijn bedoeld om met elkaar te delen. Samen Chinees eten wordt nog leuker als u van alles wat kunt proeven.

Gestoomde en gebakken Dim Sum
Bekijk onze menukaart

Thais

Culinair genieten met de Thaise gerechten van Zen Restaurant

Zin in Thais eten? Bij Zen Restaurant kunt u de lekkerste Thaise gerechten krijgen. Wij werken alleen met de beste ingrediënten en doen er alles aan om het beste gerecht aan u te serveren. U kunt deze producten bij ons afhalen, of reserveer een tafel! Wij serveren ook verschillende wijnen en kunnen een gehele Thaise catering verzorgen.

Echte Thaise keuken bij Zen

Het Thaise eten is in Nederland erg populair: lekkere vissaus en Thaise kruiden. Deze verschillende smaken maken het erg lekker. Rijst is de basis van bijna elk gerecht maar waar het uiteindelijk om draait zijn de gebruikte kruiden. Het zijn de echte smaakmakers van de gerechten. Daarnaast is het ook nog eens een erg gezonde keuken. Al de verse groenten worden maar even meegebakken op hoog vuur, met gebruik van maar weinig plantaardige olie. Gezonde keuze dus!

Kom Thais eten

Ondanks dat er in Thailand altijd veel kleinere maaltijden op een dag zijn, is het samen eten met vrienden of familie het belangrijkste. Het is een moment waar de gerechten het beste tot zijn recht komen. De beste combinatie van kruiden met groenten en vis. Alles draait om smaak. Kom langs bij Zen Restaurant lounge en beleef de Thaise keuken. Maak direct online een afspraak op deze pagina.